Alex Cfourpo

Alex Cfourpo

Alex Cfourpo är illustratör och en självlärd tatuerare; Jag är queer och icke-binär, och mina pronomen är they/them på engelska eller hen på svenska. Min favoritdryck är club mate och jag gillar att lägga näringsrika jästflingor på all min mat. Förutom att rita och tatuera är mina favorit saker att göra att cykla och ibland spela min banjo.
När det gäller tatuering fokuserar jag mest på linjebaserade mönster med organiska, ornamentala och natur motiv. Massor av detaljer och hög precision, eller enstaka mer minimalt klotter. Jag tycker om att berätta små historier och lägga till en skvätt fantasi till det vardagliga. Jag gör också botaniska illustrationer, eller så kombinerar jag dessa saker till något nytt.
Om du vill bli tatuerad av Alex skriv direkt till alexcfourpo@gmail.com!