Tee Fergus

Tee Fergus

Thomarya ”Tee” Fergus är en mångdimensionell artist för närvarande baserad i Toronto, ON. Som en riktig renässanskvinna, använder Tee målning, tatueringskonst, fotografi och mode för att kommunicera med en global publik. Hon integrerar en rad olika medier i sin kreativa praktik, inklusive stor och småskalig duk, textilier och digital och analog fotografering. Tee är född på ön St.Vincent och har målat sedan 2009 och tatuerat sedan 2007 och utvecklat en egen stil som lämnar ett unikt och färgstarkt fingeravtryck på världen. Tees arbete påverkas av hennes vördnad för landet, resor och ett djupt engagemang för att läka det mänskliga tillståndet genom färg och textur. Tee har ständigt brutit barriärer i tatueringsindustrin, överbryggt klyftor med sin intersektionella lins och påverkat kulturen till en som är inkluderande och säker för poc. Som självlärd konstnär har Tee detaljerat linjearbete i sina verk, en ode till de universella trådarna som förbinder oss alla.
För info och bokningar iamnatteetattoos@gmail.com!