DJ Paulinhx

DJ Paulinhx

Historien om att bli [pawlˈiɲks] fortsätter in i Queer Art Fest Stockholm!
Paulinhx är; icke-binär, aktivist och känslig med ett kollektivt sinne och en inhemsk själ.
Deras musikhistoria återspeglar sig från deras tonårsaktivism genom upplevelsen av att spela i ett lokalt musikband med antifascistiska uttalanden, att vara en del av Organ ’Phantom-organisationen i Bordeaux och den sist men inte minst stående med Maracujá-kollektivet i Berlin.
Paulinhxs arkiv och datainsamling, kosmiska nätverk och musikaliska intressen är baserade på alternativa former av att leva tillsammans och grundläggande problem för vår planet. Genom deras soniska verktyg för politisk resonans och feministiska röster om poetiska handlingar – de är engagerade med, bjuder Paulinhx dig in till tidsresor i delade utrymmen som kontinuerligt lova en musikalisk mänsklighet.