Ruhani

Ruhani

Namnet är Ruru, sprider hot och oro! pastedGraphic.png lol skoja, altho vissa faktiskt kallar mig Ruru så är namnet Ruhani, och jag är absolut noll procent hotfull och den enda oron är över vårt samhälle som kollapsar atm (pandemi, klimatförändringarna, kapitalismen, etc.) but.. let’s not dwell over it just this moment, då hela detta år redan har gått åt att vi gått runt (eller more like.. suttit/legat/recline’at, hemma, isolerade från omvärlden) och oroat oss. Nu vill jag se queer konst! Träffa HBTQ+ personer från alla hörn och dansa till some good bops! Men vem är denna person som vill göra allt detta och som ni kommer stöta på ifall ni kommer till Queer Art Fest? Well, let me give you a brief tinder-bio lenghty answer! Ruhani, ickebinär (hen, they/them), 27-åring som är utbildad bildpedagog, illustratör, konsthallsvärd, fritidsledare på HBTQ-ungdomsgården @egalia_skarholmen samt grundare av den separatistiska plattformen @blattepride och även absolut den mjukaste lilla butchen från den bästa förorten i Stockholm (145 norra botkyrka waddup) pastedGraphic_1.png

Nu vet ni the deets! Vill ni veta mer så vet ni where to find me pastedGraphic_2.png ser fram emot att även få lära känna er med! Kom gärna förbi och titta på/köp lite av min konst eller fråga mig om du får lov på dansgolvet – I might say yes! pastedGraphic_3.pngpastedGraphic_4.png